Praktijk Siu Ying Chin
Logo Acufit Gezondheidscentrum

Tarieven en vergoedingen

Let op: Wanneer u voor het eerst komt dient u uw zorgpas mee te nemen en ook uw ID of paspoort te tonen. Wanneer u dat niet bij u hebt, dan kunt alleen behandeld worden tegen contante betaling voorafgaand aan de behandeling. Behandeling op afspraak van maandag tot met vrijdag vanaf 10:00 uur tot en met 17:00 uur. Eventueel is behandeling op zaterdag mogelijk.

Vergoedingen zorgverzekeraars

De praktijk van Siu Ying Chin is een Acufit Gezondheidscentrum, een landelijke samenwerking van Chinese geneeskundebehandelaars. Op de website van Acufit staat een actueel overzicht van alle zorgverzekeraars en hun vergoedingen voor een acupunctuur behandeling.

Tarieven

Thuisbehandeling is in overleg eventueel mogelijk, daarvoor wordt wel een vergoeding voor tijd en reiskosten in rekening gebracht. Behandelingen volgens afspraak. Indien u verhinderd bent voor een afspraak, graag 24 uur van tevoren afzeggen. Indien dit niet het geval is wordt 50% van de kosten voor de behandeling in rekening gebracht.

Intake

Voor dat er een behandelingsprogramma met acupunctuur wordt begonnen, vindt er een intakegesprek plaats waarbij nader op uw klachten wordt ingegaan. Tevens zal er een algemene gezondheidscheck worden afgenomen. Tarief:

€ 100,- (± 90 minuten)

Acupunctuur

Acupunctuur behandeling, eventueel in combinatie met Elektromagnetische lampen, Moxa en/of Cupping. Tarieven:

€ 55,- (± 30 minuten)
€ 75,- (± 60 minuten)

Massages

Behandeling acupressuur, gezondheidsmassage, onstspanningsmassage, sportmassage, lymfemassage (nek, borst, oksel), hoofd-, nek- en gezichtsmassage. Dit kan eventueel in overleg in combinatie met elektromagnetische lampen, moxa kruiden en/of cupping. Tarieven:

€ 55,- (± 30 minuten)
€ 75,- (± 60 minuten)

lees verder: behandelingen of de praktijk