KruidenmaskerSiu Ying ChinGezondheidsmassage
Home  -  Gezondheidsklachten  -  Behandelingen  -  Werkwijze  -  Siu Ying Chin  -  Ervaringen  -  Tarieven  -  Vergoeding  -  Contact
Gezondheidsmassage
Gezondheidsmassage
Acupunctuur
Acupunctuur
Moxa kruiden
Moxa kruiden
Elektromagnetische lampen
Elektromagnetische lampen
Cupping
Cupping
Hotstone massage
Hotstone massage
Kruidenthee
NIEUW: Kruidenthee
Siu Ying Chin


Siu Ying Chin is afkomstig uit China. Aan de GuangZhou Universiteit verdiepte ze zich in de traditionele Chinese geneeskunde. Eind 2006 is ze in de stad Groningen gestart met haar praktijk.

Een eigen ernstige ziekte was de belangrijkste drijfveer om in 1992 het vak te leren. Ze werd behandeld middels traditionele Chinese geneeskunde door Dr. Zhang Shi Ping.

In Hong Kong leerde ze in de praktijk van mevrouw dr. He Shi Lin Tuina massage en acupunctuur. Voor Siu Ying was het een grote eer om daarna in dezelfde praktijk te mogen werken.

Aan de Universiteit in Guang Zho in China kwam ze in contact met professor dr. Xu Yunxiang. Nog regelmatig hebben ze contact over de behandelmethodes waarbij ervaringen worden uitgewisseld.

Eind 2006 begon Siu Ying in Groningen aan de voorbereiding van haar praktijk voor acupunctuur en gezondheidsmassage. Deze is aan de Kraneweg 85 van start gegaan. In haar vrije tijd is Siu Ying veel bezig met Tai Chi.

Lees verder: Ervaringen

Deel deze pagina:


Vergoedingen van verzekeraars

Siu Ying Chin is officieel geaccrediteerd en lid van beroepsvereniging NBCG Yi en de onafhankelijke stichting SRBAG. Vele verzekeraars vergoeden de behandelingen van Siu Ying.
"Ik ben een aantal keren door Siu Ying behandeld met moxa, daar ben ik erg enthousiast over."

Ida van der Weij (1946)

Meer ervaringen
met Siu Ying Chin


Praktijk Siu Ying Chin
Flamingokade 4
9713 PG Groningen
T: 06 308 55 193
KvK: 02097840
M: info@gezondheidsmassage.com

Mailformulier
Plattegrond en route

SITEMAP  -  LINKS WEBSITE: SPECKEN.NL  -  FOTOGRAFIE: HAN SANTING