Hotstone massageHotstone massageHotstone massage
Home  -  Gezondheidsklachten  -  Behandelingen  -  Werkwijze  -  Siu Ying Chin  -  Ervaringen  -  Tarieven  -  Vergoeding  -  Contact
Gezondheidsmassage
Gezondheidsmassage
Acupunctuur
Acupunctuur
Moxa kruiden
Moxa kruiden
Elektromagnetische lampen
Elektromagnetische lampen
Cupping
Cupping
Hotstone massage
Hotstone massage
Kruidenthee
NIEUW: Kruidenthee
Siu Ying Chin


Gladde stenen die goed warmte vasthouden en geleidelijk afgeven worden bij deze behandeling op het lichaam geplaatst. Alle natuurlijke elementen aarde, water, lucht en vuur hebben een rol gespeeld bij de vorming van de stenen.

De plaatsing van de stenen gebeurt op de speciale acupunten of spieren waardoor een prettige warmte ingestraald wordt. Deze warmte heeft een zeer positief effect.

Met olie en stenen kan ook gemasseerd worden door Siu Ying waarbij ze op sommige punten meer druk uit kan oefenen samen met het effect van de warmte.

Een hotstonemassage ontgift het lichaam, ontspant en ondersteunt bij klachten. De doorbloeding wordt gestimuleerd en daarbij is het ook simpelweg erg prettig om te ondergaan. Ontspanning van het lichaam helpt namelijk ook de geest te ontspannen.

Voor zwangere vrouwen is deze massage niet geschikt. Ook in het geval van huidproblemen is hotstone niet zonder meer geschikt. Ook het weer speelt een rol met betrekking tot de geschikheid van een hotstone massage.

Voor wordt gestart met een hotstone massage zal Siu Ying daarom het een en ander op dit gebied van u willen weten. Ze adviseert u dan over wat voor uw klachten het beste is.

Lees verder: Tai Chi workshops

Deel deze pagina:


Vergoedingen van verzekeraars

Siu Ying Chin is officieel geaccrediteerd en lid van beroepsvereniging NBCG Yi en de onafhankelijke stichting SRBAG. Vele verzekeraars vergoeden de behandelingen van Siu Ying.
"Opvallend is dat behalve vakbekwaamheid, erg veel zorg en tijd aan mij is besteed."

Ida van der Weij (1946)

Meer ervaringen
met Siu Ying Chin


Praktijk Siu Ying Chin
Flamingokade 4
9713 PG Groningen
T: 06 308 55 193
KvK: 02097840
M: info@gezondheidsmassage.com

Mailformulier
Plattegrond en route

SITEMAP  -  LINKS WEBSITE: SPECKEN.NL  -  FOTOGRAFIE: HAN SANTING