GezondheidsmassageGezondheidsmassageGezondheidsmassage
Home  -  Gezondheidsklachten  -  Behandelingen  -  Werkwijze  -  Siu Ying Chin  -  Ervaringen  -  Tarieven  -  Vergoeding  -  Contact
Gezondheidsmassage
Gezondheidsmassage
Acupunctuur
Acupunctuur
Moxa kruiden
Moxa kruiden
Elektromagnetische lampen
Elektromagnetische lampen
Cupping
Cupping
Hotstone massage
Hotstone massage
Kruidenthee
NIEUW: Kruidenthee
Kruidenmasker

Gezondheidsmassage

Hotstone massage


Gezondheidsmassage bevordert de bloedsomloop, maakt de spieren los en geeft een zeer ontspannen gevoel. Het is heilzaam voor alle leeftijden. Siu Ying Chin behandelt zowel kleine kinderen als ouderen.

De behandelkamer is voor een afspraak lekker verwarmd. Dat maakt het liggen op de massagetafel extra aangenaam. Uw onderbroek blijft tijdens de behandeling aan. Daarbij wordt uw lichaam deels met zachte handdoeken afgedekt zodat u niet afkoelt.

De aard van de massage hangt af van uw gestel en eventuele klachten. Siu Ying geeft verschillende typen massages. U kunt bij haar terecht voor een gewone massage met de handen. Hierbij wordt gewerkt met babyolie.

Een massage kan puur ter ontspanning gegeven worden. Ook kan het onderdeel zijn van een behandeling tegen klachten als RSI of stress.

Bij een lekker warme hotstone massage wordt gebruik gemaakt van warme gladde stenen die een gerichte warme uitstraling geven.

De stenen kunnen stil liggen op acu-punten of plekken waar u klachten heeft. Ook kunnen ze actief over spieren en meridianen worden bewogen.

Sommige mensen, zoals sporters, hebben baat bij een massage met de voeten. Daarbij worden door gedoseerd druk uit te oefenen met de voeten de rug, nek, benen en armen gemasseerd. U zult ervaren dat u er heerlijk los van wordt.

De gezondheidsmassage kan worden gecombineerd met acupuntuur, moxa, cupping en electromagnetische lampen of een kruidenmasker.

Een dergelijk kruidenmasker werkt reinigend voor de aangezichtshuid en geeft een fijn gevoel. Het kruidenmasker wordt regelmatig ook gecombineerd met acupunctuur en/of electromagnetische lampen.

Lees verder: Acupunctuur

Deel deze pagina:


Vergoedingen van verzekeraars

Siu Ying Chin is officieel geaccrediteerd en lid van beroepsvereniging NBCG Yi en de onafhankelijke stichting SRBAG. Vele verzekeraars vergoeden de behandelingen van Siu Ying.
"Mijn behandelingen aan de schouders en nek verliepen voorspoedig. De sterke massages van Siu-Ying zijn zeer effectief!"

Gerrit Huisman

Meer ervaringen
met Siu Ying Chin


Praktijk Siu Ying Chin
Flamingokade 4
9713 PG Groningen
T: 06 308 55 193
KvK: 02097840
M: info@gezondheidsmassage.com

Mailformulier
Plattegrond en route

SITEMAP  -  LINKS WEBSITE: SPECKEN.NL  -  FOTOGRAFIE: HAN SANTING